eSport i igrice

Neuspjeh Crvene zvezde na EU Mastersu

Neuspjeh Crvene zvezde na EU Mastersu
Foto: N.N. | Neuspjeh Crvene zvezde na EU Mastersu

Crvena zvezda je sinoć u prvom meču uspjela da iznenadi favorizovani SK Gaming, ali je u odlučujućem meču poražena od ekipe MAD Lions, čime su izgubili šansu da se plasiraju u glavnu fazu EU Mastersa u League of Legendsu (LoL).

Na veliko iznenađenje svih ljubitelja LoL-a, ekipa Crvene zvezde je uspjela da pobjedi vrlo jako ekipu SK Gaminga. Ekipa SK Gaming je u jednom momentu imala prednost od 7-8 hiljada golda. Međutim, onda je ekipa Crvene zvezde vezala par odličnih team figthtova, te uz sjajnu timsku igru uspijevaju da preokrenu rezultat u svoju korist i dođu do velikog iznenađenja. Iako je ovo za Crvenu zvezdu bila rezultatski nevažna pobjeda, ipak je veliki uspjeh pobjediti tako moćnu ekipu kakva je SK Gaming.

U narednom meču, koji je uslijedio 3 sata poslije ovoga, ekipa Crvene zvezde se sastala sa aktuelnim prvakom EU Mastersa, španskom ekipom MAD Lions. Ovo je bio meč koji je odlučivao o tome da li će ekipa Crvene zvezde da se plasira u narednu fazu EU Mastersa. Na veliku žalost po igrače i navijače Crvene zvezde, oni ipak nisu uspjeli da ostvare pobjedu u ovom meču, iako su odigrali korektan meč protiv MAD Lionsa. ’Shlatan’ i ’Goldento4st’ su se istakli u redovima Crvene zvezde, te su pokazali da su, bar trenutno, najbolji igrači u ekipi.

Iako ekipa Crvene zvezde niju uspjela da se plasira u glavnu fazu EU Mastersa, oni su dokazali da se mogu nositi i sa velikim ekipama, kakva je upravo ekipa SK Gaming. Šteta što su za plasman u sljedeću fazu EU Mastersa morali da igraju baš protiv aktuelnog šampiona. Definitivno da sadašnja ekipa Crvene zvezde ima potencijala za neke velike uspjehe u narednim sezonama, pa ostaje da vidimo šta će se dešavati unutar ekipe u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije