eSport i igrice

Nova "Call of Duty" igrica besplatna za sve

Nova "Call of Duty" igrica besplatna za sve
Foto: Screenshot | Nova "Call of Duty" igrica besplatna za sve

Nova "Call of Duty battle royale" igra dostupna je svima potpuno besplatno, a predstavlja rivala popularnim igrama "PlayerUnknown's Battlegrounds", "Fortniteu" i "Apex Legends".

Radi se o igri nazvanoj "Call of Duty: Warzone" koju će igrači moći igrati besplatno te praviti tročlane timove na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-u. "Warzone" omogućava i cross-play tako da prijatelji mogu igrati zajedno bez obzira na platformu koju koriste.

Postoje dva moda, tradicionalni "Battle Royale" i "Plunder mod". U "Battle Royale" modu može učestvovati do 150 igrača, a zonu će predstavljati gas koji će "zatvarati" krug. U "Plunder modu" će igrači skupljati novac traženjem itema na mapi, "krasti" neprijateljski novac" i takmičiti se u Contractsima, odnosno različitim zadacima.

Igra "Warzone" je bazirana u velikom gradu nazvanom Verdansk s više od 300 lokacija za pretraživanje. Igrači će moći koristiti vozila za transport uključujući ATV, rover, kamion pa čak i helikopter.

Jedna od unikatnih opcija je mogućnost respawna u borbi 1 na 1 nazvana Gulag.

U igri će postojati različiti Contractsi među kojima su i oni koji podrazumijevaju osiguravanje lokacija od neprijatelja. Neki od njih donose i specijalne mogućnosti među kojima je ranije otkrivanje lokacije "zatvaranja" kruga, odnosno nove zone. Novac se može koristiti za kupovinu itema na stanicama koje se nalaze na mapi među kojima su tokeni za prijatelje, setovi za samooživljavanje i još mnogo toga.

Igra će zvanično biti dostupna za preuzimanje danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije