eSport i igrice

Novi "Crazy Taxi" biće multiplejer igra (VIDEO)

Novi "Crazy Taxi" biće multiplejer igra (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Novi "Crazy Taxi" biće multiplejer igra (VIDEO)

​Izdavačka kuća SEGA potvrdila je kako će novi "Crazy Taxi" biti dizajniran po formatu tematskog parka, a funkcionisaće kao multiplejer igra.

Fanovi SEGA konzola i igara vjerovatno su se obradovali najavljenom povratku "Crazy Taxi" igre i drugih hitova iz devedesetih. Međutim, sada stiže vijest koju stariji igrači vjerovatno nisu htjeli čuti.

Naime, potvrđeno je da će novi "Crazy Taxi" biti isključivo multiplejer igra, rađena po uživo servis modelu. Nije još sasvim jasno šta to znači za samu igru, ali potvrđeno je kako će sređivanje vozila imati veliku ulogu u igri.

Ne samo to, čini se da će se igrači međusobno razlikovati izgledom i po modelima vozača.

Iz Sege kažu da su svijet novog "Crazy Taxija" dizajnirali da bude poput tematskog parka, s nizom atrakcija i različitih aktivnosti.

Priznaju ipak kako je bilo poteškoća u prilagođavanju formule "Crazy Taxija" za uživo servis model. Dosadašnje su igre uvijek bile arkadni naslovi koje je bilo zabavno igrati na kraće staze.

Biće stoga zanimljivo vidjeti čime to SEGA planira privući igrače da se duže vremena zadrže na ulicama "Crazy Taxija", prenosi "HCL".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije