eSport i igrice

Pratite nas na Google news

Reprezentacije Hrvatske, Srbije i BiH u novom PES-u?

Reprezentacije Hrvatske, Srbije i BiH u novom PES-u?
Foto: YouTube/Screenshot | Je li ovo dokaz da će reprezentacije Hrvatske, Srbije i BiH biti u novom PES-u?
N.N.

Ostalo je manje od mjesec dana do izlaska eFootball PES-a 2020, nove igre popularne fudbalske franšize, a nekoliko sedmica kasnije izaći će i nova FIFA.

Naznaka da bi se Hrvatska, Srbija i BiH mogle naći u novom PES-u pojavila se u službenom videu koji je objavljen za Matchday, novi mod u igri, kako je primijetio Filip Terzić s portala FFA.hr. U pet sekundi dugom videu zaista se nalaze zastave spomenutih zemalja, ali službene potvrde još nema. 

Matchday je jedan od najvećih noviteta u eFootball PES-u 2020. Za svaki event biće odabrana jedna klupska ili reprezentativna utakmica, a svaki igrač će moći izabrati koju stranu želi predstavljati. Igraće protiv igrača s protivničke strane.

U svakom će se meču prikupljati bodovi koji će jednoj strani u finalu donijeti prednost. Nakon prve faze eventa slijedi finale, u kojem će se najbolji igrači s obje strane takmičiti za vrijedne nagrade. Finalne mečeve biće moguće pratiti pomoću Matchday moda u samoj igri. 

 

Kako se bodovi osvajaju kumulativno, ovakav tip natjecanja trebao bi biti zanimljiv svim igračima, a ne samo najboljima. Svako će igrati protiv približno dobrog protivnika, ali će svaki rezultat pridonositi završnom rezultatu. Igrači će za sudjelovanje biti nagrađeni, ali pobjednici će dobiti bolje nagrade.

eFootball PES 2020 izlazi 10. septembra i biće dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One. 

(Index.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije