eSport i igrice

Pratite nas na Google news

Riot predstavio novu pucačinu - Project A

Riot predstavio novu pucačinu - Project A
Foto: Screenshot / Youtube | Riot predstavio novu pucačinu - Project A
N.N.

Riot Games je sinoć proslavio 10 godina od svog osnivanja i to na kakav način. Predstavljene su dvije potpuno nove igre, serija i novi League of Legends heroj. Dok se već neko vrijeme spekulisalo o novoj kartičnoj igri i seriji, niko nije očekivao da će Riot izbaciti svoju FPS igru, a na prvi pogled možemo reći da je Overwatch dobio veliku konkurenciju.

Ova igra je i dalje u ranoj razvojnoj fazi i zasad smo dobili samo nekoliko kratkih klipova u kojima možemo da vidimo kako će igra izgledati. Datum izlaska je još nepoznat, ali tek 2020. godine dobićemo prve informacije o ovoj igri.

U video klipu koji je Riot postavio na YouTube, obraća nam se izvršni producent Ana Donlon. Ona nam prikazuje novu igru koja će biti pucačina iz prvog lica, bazirana na likovima, slično kao i populanrom Blizzardovom naslovu. "Igra će biti fokusirana na taktike i na takmičarsku igru, s više kreativnosti", dodala je Ana. U istom klipu, Ana nam obećava da će se posvetiti ovoj igri, kao što su do sada radili i za League of Legends.

Zanimljivo je dodati, da jedan od kreatora popularne CS:GO mape Cache, Sal "Volcano" Garozo radi na ovoj igri već nekoliko godina. Za dodatne informacije, izgleda da ćemo morati da sačekmao 2020. godinu.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije