eSport i igrice

Pratite nas na Google news

Stiže video-igra o partizanima iz Drugog svjetskog rata

Stiže video-igra o partizanima iz Drugog svjetskog rata
Foto: Screenshot | Stiže video-igra o partizanima iz Drugog svjetskog rata
Ivan Vuković

Moskovska gejmerska kompanija ’Alter Games’ je objavila gejmplej o njihovoj najnovijoj video-igri – ’Partisans 1941’ - koja će biti o partizanima iz Drugog svjetskog rata.

'Partisans 1941' je strategija u realnom vremenu koja govori o sovjetskim partizanima i njihovim aktivnostima u Drugom svjetskom ratu.

Ova video-igra nudi jedinstvenu interpretaciju događaja tog vremena, kao i prikaz svakodnevnog života sovjetskih partizana, ali iz nešto drugačijeg ugla. Tu je bitno naglasiti da ona ne prati stvarne istorijske događaje iz tog vremena, već igrači biraju kako će se stvari odvijati.

Igrači će morati da donose teške odluke. Primjera radi, moraće da odluče da li da pomognu civilima i izdaju svoju poziciju ili da prođu i ostane neprimjećeni od strane neprijatelja. Ova video-igra daje priliku da se igrači dokažu u borbi, da nadvladaju neprijatelja koristeći lukavost i mudrost, ali i da napuste borbu ako situacija tako nalaže. Da bi ostvarili pobjedu u ovoj video-igri, strpljenje će biti jedno od glavnih karakteristika svakog igrača.

Nažalost, iz kompanije nisu rekli kada možemo očekivati izlazak ove vrlo zanimljive video-igre, ali se nadamo da će se to desiti što prije.

Gejmplej za ovu video-igru djeluje veoma zanimljivo, a možete ga pogledati ispod članka.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije