eSport i igrice

Stiže video-igra o partizanima iz Drugog svjetskog rata

Stiže video-igra o partizanima iz Drugog svjetskog rata
Foto: Screenshot | Stiže video-igra o partizanima iz Drugog svjetskog rata

Moskovska gejmerska kompanija ’Alter Games’ je objavila gejmplej o njihovoj najnovijoj video-igri – ’Partisans 1941’ - koja će biti o partizanima iz Drugog svjetskog rata.

'Partisans 1941' je strategija u realnom vremenu koja govori o sovjetskim partizanima i njihovim aktivnostima u Drugom svjetskom ratu.

Ova video-igra nudi jedinstvenu interpretaciju događaja tog vremena, kao i prikaz svakodnevnog života sovjetskih partizana, ali iz nešto drugačijeg ugla. Tu je bitno naglasiti da ona ne prati stvarne istorijske događaje iz tog vremena, već igrači biraju kako će se stvari odvijati.

Igrači će morati da donose teške odluke. Primjera radi, moraće da odluče da li da pomognu civilima i izdaju svoju poziciju ili da prođu i ostane neprimjećeni od strane neprijatelja. Ova video-igra daje priliku da se igrači dokažu u borbi, da nadvladaju neprijatelja koristeći lukavost i mudrost, ali i da napuste borbu ako situacija tako nalaže. Da bi ostvarili pobjedu u ovoj video-igri, strpljenje će biti jedno od glavnih karakteristika svakog igrača.

Nažalost, iz kompanije nisu rekli kada možemo očekivati izlazak ove vrlo zanimljive video-igre, ali se nadamo da će se to desiti što prije.

Gejmplej za ovu video-igru djeluje veoma zanimljivo, a možete ga pogledati ispod članka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije