eSport i igrice

Tvorci reizdanja "Silent Hill 2" poručuju igračima da budu strpljivi

Tvorci reizdanja "Silent Hill 2" poručuju igračima da budu strpljivi
Foto: Twitter / Printscreen | Tvorci reizdanja "Silent Hill 2" poručuju igračima da budu strpljivi

​Razvojni studio "Bloober Team" odlučio je stati na kraj nagađanjima oko reizdanja "Silent Hill 2", te poručio kako razvoj te igre napreduje po planu.

Prošlo je već više od godinu dana kako je najavljeno reizdanje kultnog psihološkog horora "Silent Hill 2", a u međuvremenu nismo čuli nikakve informacije o njoj.

Poređenja radi, reizdanje "Resident Evil 4" lansirano je devet mjeseci nakon što je bilo potvrđeno, a čak je i "Metal Gear Solid: Snake Eater Delta" prikazan dvaput iako je to reizdanje potvrđeno tek ove godine.

Fanovi se stoga pitaju gdje je zapeo "Silent Hill 2".

Razvojni tim "Bloober" odlučio se javno oglasiti o tome te su u suštini krivicu prebacili na "Konami". Kažu kako razvoj igre ide glatko i po planu, ali nije na njima da dijele informacije o tome.

“Razumijemo kako mnogi igrači širom svijeta nestrpljivo očekuju vijesti o ovoj igri i cijenimo vašu posvećenost. Međutim, lijepo molimo da budete strpljivi. Kad 'Konami', kao izdavač igre, podijeli više informacija, sigurni smo da će se čekanje isplatiti”, stoji u objavi "Bloobera".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije