eSport i igrice

Uskoro osma sezona Fortnite-a

Uskoro osma sezona Fortnite-a
Foto: N.N. | Uskoro osma sezona Fortnite-a

Kompanija Epic Games ukazuje na to da će Fortniteova nadolazeća 8. sezona biti rađena na temu pirata i skrivenog blaga. Pored toga tema je fokusirana i na sedam mora, veliku povezanost sa vodom, novim izazovima, skinovima i trebala bi započeti 28. februara.

Obzirom da je tema sedme sezone bila zima, u ovoj sezoni se očekuje otapanje kao i dodavanje novih borbenih arena. Pored novih arena igrica će od sada imati i povremene zemljotrese pa postoji šansa da će se nova sezona Fortnite-a podudarati sa kataklizmičkim događajima. Podrhtavanja koja će pogađati mapu mogla bi biti različita, od brzih i kratkih pa do masovnih, destruktivnih zemljotresa.

„Battle Pass“ nove sezone koja će igračima omogućiti pristup novim skinovima i ekskluzivnim izazovima, vjerojatno će koštati 950 „V-Bucks“, što iznosi oko 7,99 £ / 9,99 dolara u stvarnom novcu. Međutim, postoji šansa za igrače da besplatno dobiju „Battle Pass“ ako ispune 13 od nedavno dodatih „Overtime Challenges“ do 27. februara. Tokom izazova igračima se daje mogućnost uštede „V-Bucks“ i sakuljanja različite odjeće.

Novi skinovi su jedna od  glavnih tačaka svake nove sezone, omogućujući igračima da se opreme novom odjećom nakon što ih otključaju i prilagode izgled u igri. Do sada je samo jedna novi skin potvrđena za ovu sezonu, i dostupan je samo odabranom krugu fanova. Potvrđeno je i da će avioni „X-4 Stormwing“ biti uklonjeni u novoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije