eSport i igrice

Video klipom Riot Games najavio novog League of Legends heroja

Video klipom Riot Games najavio novog League of Legends heroja
Foto: Youtube/Screenshot | Video klipom Riot Games najavio novog League of Legends heroja

Riot Games je u petak predstavio svoje planove za 11. sezonu, a među njima se nalazi i preljepi video klip u kojem je prikazan najnoviji heroj – Viego!

Viego, the Ruined King u LoL stiže 21. januara 2021. godine, kao deo novog patch-a 11.2. Poslije velikog broja najava i suptilnih nagoveštaja, Riot je predstavio svog 154-og heroja.

Riot Games je kompaniji koja umije da napravi fantastične video klipove, zbog čega nije iznenađenje što je i ovaj ovako dobar.

U klipu koji traje nešto više od četiri minuta vidi se nekoliko dobro poznatih heroja, kao što su Lucian, Senna, Karma, Darius, Samira, Poppy i Vayne, koji svi imaju jednog zajedničkog protivnika, Ruined King-a.

Na početku vidi se Vieg kako napada Sennu i Luciana sa ciljem da povrati svoju izgubljenu kraljicu, dok njegova crna magla napada ostatak svijeta.

Njih dvoje nisu dovoljno snažni kako bi se sami izborili sa njim, zbog čega moraju da pobjegnu. Ostali heroji su se za to vrijeme borili sa njegovom maglom, koja je na trenutke uspjela da preuzme kontrolu nad Dariusom i Karmom.

Ovo je odlična uvertira za novog heroja, a ovo su samo mali pokazatelji šta se može očekivati kada se pojavi na serverima.

Riot Games planira da nastavi ovu priču tokom godine, tako dase  može očekivati da će naredni heroji biti blisko povezanim sa Viegom.

Pišite da li vam se svidio video klip i koje je vaše mišljenje o ovoj nadogradnji?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije