eSport i igrice

Zašto je broj CS2 igrača ponovo naglo skočio?

Zašto je broj CS2 igrača ponovo naglo skočio?
Foto: Twitter / Printscreen | Zašto je broj CS2 igrača ponovo naglo skočio?

​Početkom februara je izašao "A Call to Arms" apdejt, zajedno sa prvom Counter-Strike 2 kutijom, "Kilowatt Case". Igra je u ovom periodu zabilježila veliki skok u broju igrača, što pokazuje da je ”kozmetika” bar delimično zaslužna za uspeh kantera. Na reditu je nedavno počela diskusija na ovu temu, gdje su neki korisnici bili posebno surovi.

"Budimo realni, tržište skinova i kockanje održavaju ovu igru u životu. Da Counter-Strike ima normalnu in-game prodavnicu, igra bi se odavno raspala, posebno u periodima kada Valve nije radio apsolutno ništa".

Postoji ogroman broj FPS igara sa mikrotransakcijama, ali nijedna ne može da se poredi sa Kanterom.

Tržište CS skinova je ozbiljna stvar, posebno ako uzmemo u obzir koliko novca tamo svakodnevno cirkuliše. Ipak moramo istaći da je "A Call to Arms" apdejt takođe donio veliki broj poboljšanja na tehničkom planu, što je sigurno bio faktor za povećanje broja igrača.

"Kilowatt Case" je donio 17 novih skinova, uključujući ultra rijetki Kukri nož i prvi Zeus skin ikada. "Case" možete dobiti putem nedjeljnih dropova ili ga kupiti na "Steam Community" marketu, prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije