eSport i igrice

Zombiji prvi put stižu u "Modern Warfare" (VIDEO)

Zombiji prvi put stižu u "Modern Warfare" (VIDEO)
Foto: Twitter / Printscreen | Zombiji prvi put stižu u "Modern Warfare" (VIDEO)

Kreatori igrice "Call of Duty" pronašli su način kako povezati priču "Modern Warfare" igara sa zombijima. Ne pitajte zašto - morali su!

Zombiji u "Call of Duty" nastali su kao kreacija studija "Treyarch" i uglavnom su bili vezani uz "Black Ops" igre. U dvije decenije postojanja "Call of Duty" franšize, zombije nismo vezali uz "Modern Warfare", ali to će se promijeniti ove jeseni.

"Modern Warfare III" imaće svoj zombi mod, specifičan po tome što će biti smješten na nikad veću i otvoreniju mapu. A saznali smo i da će biti vezan za glavnu priču "Modern Warfare" dijela.

Naime, poznati negativac Viktor Zakaev u zombi modu traga za biološkim oružjem Aeterium koje, dakako, ljude pretvara u krvoločne zombije, navodi "Hcl". Tako počinje operacija Deadbolt, koju predvodi isto tako poznati lik Džoni "Soap" MekTaviš.

Osim što će imati veću mapu, ovogodišnji zombi mod u "Modern Warfare III" takođe će donijeti i ekstrakšon tip igranja. Na mapi će se tako pronaći više različitih timova, a zombiji će progresivno postajati agresivniji po različitim dijelovima mape.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije