eSport i igrice

Zvijezda Astralisa potpisala novi četvorogodišnji ugovor

Zvijezda Astralisa potpisala novi četvorogodišnji ugovor
Foto: Instagram | Zvijezda Astralisa potpisala novi četvorogodišnji ugovor

Odlaskom Daniela ”device” Rica, počele su mnoge priče o budućnosti čuvene petorke Astralisa.

Prvi koji je obustavio bilo kakve spekulacije bio je Lukas ”Gla1ve” Rosander, koji je u julu potpisao novi trogodišnji ugovor, koji će trajati do sredine 2024. godine. Sada će mu se pridružiti i Xyp9x, koji je prije samo dva mjeseca izjavio kako bi volio jednog dana da osnuje svoju ekipu.

Dolaskom Lucky-a, Xyp9x nije bio u prvom planu nekoliko mjeseci, ali je onda Gla1ve morao da odstupi zbog ženinog porođaja, zbog čega se vratio u prvi tim. Nakon samo par nedjelja akcije, Xyp menja svoj stav i potpisuje novi ugovor.

”Astralis je bio dio mog života već nekoliko godina i nije tajna da sam imao druge opcije, ali sada mogu da kažem da sam uzbuđen što smo došli do dogovora koji će mi omogućiti da ostanem ovdje, jer se osjećam kao kod kuće. Sada kada ne moram da brinem o svojoj budućnosti, želim da iskoristim svu svoju energiju kako bi mogao da povratim svoju ekipu tamo gdje pripada”, izjavio je Xyp9x.

Sada možemo reći da su Lucky, Gla1ve i Xyp9x sigurni u ovoj postavi i naredne godine, dok će biti zanimljivo vidjeti ko će popuniti preostala dva mjesta. Dugo se priča o mogućem dolasku K0nfiga, koji je već potvrdio da će napustiti Complexity, dok će biti interesantno vidjeti kakva će biti Dupreeh-ova i Magiskova odluka. Njihov ugovor ističe krajem ove godine.

U ekipe se takođe nalazi i Bubzkji, koji će vrlo verovatno uskoro otići, naročito kada je Astralis donio odluku da ga odstrani iz tima koji će se takmičiti na PGL Majoru, iako je bio dio ekipe koja je igrala na kvalifikacijama, prenosi Telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije