Fudbal

"Marca" osula po Realu: Modrić nije imao s kim da igra

"Marca" osula po Realu: Modrić nije imao s kim da igra
Foto: Tanjug/AP | "Marca" osula po Realu: Modrić nije imao s kim da igra

Madridski Real doživio je jedan od najtežih poraza u istoriji. Nakon što je u Amsterdamu rezultatom 2:1 slavio protiv Ajaksa, pred svojim navijačima izgubio je 1:4 i ispao iz Lige šampiona.

"Lista krivaca je beskonačna", piše "Marca" nakon šokantne večeri na Santijago Bernabeu, ali i izdvaja jednog igrača od ostatka ekipe.

"Luka Modrić je dao sve od sebe. Htio je da svoj entuzijazam prenese i na saigrače, ali to je bilo nemoguće. U timu nije mogao pronaći nijednog igrača koji bi s njim igrao istim intenzitetom", dodaje španski list.

Modrića su i čitaoci "Marce" proglasili uvjerljivo najboljim igračem utakmice. Ostale igrače madridski list je žestoko kritikovao.

Za strijelca jedinog Realovog pogotka Asensija napisali su da je nestao nakon ulaska u igru i bio bez ikakve ideje, za Nača da nije mogao gore zamijeniti Ramosa i da ga je uništio Tadić, za Varanea da je bio izgubljen bez Ramosa, za Karvahala i Reguilona da nisu mogli držati bokove, za Benzemu da se osramotio proklizavanjem na Modrićevo dodavanje pred golom, za Bejla da nije igrač kakav treba Realu u kritičnim situacijama, a za Krosa da je imao još jednu noć iz noćne more.

Najlošije ocjene navijača dobio je golman Tibo Kurtoa koji je kiksao kod posljednjeg gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije