Fudbal

Aguero otkrio: Moguć povratak Mesija u Barselonu

Aguero otkrio: Moguć povratak Mesija u Barselonu
Foto: Twitter / Printscreen | Aguero otkrio: Moguć povratak Mesija u Barselonu

Bivši argentinski fudbaler i kum Lionela Mesija, Serhio Kun Aguero rekao je da su šanse za povratak Lea u Barselonu moguće.

Ako neko komunicira sa Leom na svakodnevnom nivou, onda je to definitivio Serhio Aguero. Kumovi su, vrlo dobri prijatelji i sigurno je da postoji nešto što bivši napadač Atletiko Madrida, Mančester Sitija i Barselone zna. Bilo bi čudno da je suprotno.

Aguero je prošle večeri izašao u javnost sa izjavom oko Mesijevog eventualnog povratka na "Kamp nou" otkrivši da postoji 50 odsto šansi za tako nešto, a nije isključeno ni da je neke stvari iznio "po nalogu" Lea Mesija kako bi se stvar od strane Barselone, odnosno njihovog predsjednika Đoana Laporte, konkretizovala.

"Moj osećaj je da postoji 50 odsto šansi da se Mesi vrati u Barselonu. Mislim da bi Leo trebalo da se penzioniše u Barsi. Tamo je njegov dom, mora da završi karijeru tamo. Laporta mora da se potrudi da vrati Lea. Ako predsjednik Laporta načini korak, mislim da će Leov povratak biti blizu", rekao je Aguero.

Kako je rekao renomirani novinar Đerar Moreno, Laporta zaista radi na ovom projektu i ulaže velike napore da obezbijedi sve što je neophodno da se Mesi vrati u Kataloniju koju i dalje nerijetko posjećuje. Navodno, uskoro bi trebalo da dođe i do direktnog susreta između Laporte i Mesijevog oca Horhea koji ga zastupa.

I tako, zimus je djelovalo kao da će Leo potpisati novi ugovor sa Pari Sen-Žermenom, praktično je sve bilo dogovoreno, a onda je osvajanje Svjetskog prvenstva preokrenulo sve u Mesijevoj glavi. Ponovo je gladan, a gdje je najslađe jesti nego kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije