Fudbal

Alegri: Ostajem u Juventusu

Alegri: Ostajem u Juventusu
Foto: Tanjug/AP | Alegri: Ostajem u Juventusu

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da, bez obzira na novi neuspjeh u Ligi šampiona, ostaje i naredne sezone da pokuša da osvoji najvredniji pehar.

Alegri će se ponovo naći na udaru kritika javnosti poslije eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona, posebno zbog poraza u Torinu 2:1.

"Sastao sam se sa predsjenikom Anjelijem prije nekoliko dana i saopštio mu da ostajem u Juventusu. Zajedno ćemo da sjednemo na kraju sezone i pričamo o budućnosti", rekao je Alegri na konferenciji za medije.

On je priznao da je Ajaks apsolutno zaslužio da izbaci Juventus iz daljeg takmičenja.

"Uvijek govorim da je za osvajanje Lige šampiona potrebno da budeš u najboljoj formi i spreman u finišu sezone. Mi smo neko vrijeme u vanrednoj situaciji. Juventus ne može kao Ajaks da postigne ovoliko golova u gostima, morali smo da budemo pažljiviji", zaključio je on.

Alegri je na dobrom putu da petu godinu u nizu osvoji Skudeto u Italiji, ali mu i dalje nedostaje "ušati trofej" koji mu je dva puta izmicao u finalu, protiv Barselone (3:1) 2015. i dvije godine kasnije protiv Real Madrida (4:1).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije