Fudbal

Anćeloti: Ne možemo da budemo srećni, ali moramo da poštujemo odluku Benzeme

Anćeloti: Ne možemo da budemo srećni, ali moramo da poštujemo odluku Benzeme
Foto: Tanjug/AP | Anćeloti: Ne možemo da budemo srećni, ali moramo da poštujemo odluku Benzeme

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je da ga je iznenadila odluka francuskog napadača Karima Benzeme da napusti madridski klub, prenose španski mediji.

Real je juče saopštio da će Benzema da napusti madridski klub. U saopštenju španskog kluba navodi se da je postignut dogovor sa 35-godišnjim francuskim napadačem o "stavljanju tačke na njegov sjajan i nezaboravan boravak u klubu".

Prethodnih dana mediji su prenijeli da će osvajač "Zlatne lopte" karijeru da nastavi u Al Itihadu iz Saudijske Arabije, koji Benzemi navodno nudi 400 miliona evra za dvogodišnji ugovor.

Benzema je sinoć postigao gol za Real u meču posljednjeg, 38. kola La Lige protiv Atletika iz Bilbaoa (1:1), a potom je uz ovacije navijača ispraćen sa terena.

"Iznenađen sam... Bilo je to sve u posljednjem trenutku. U subotu je normalno trenirao, a u nedjelju ujutro nam je rekao da odlazi iz Reala. Ne možemo da budemo srećni, ali moramo da poštujemo njegovu odluku. Sa Realom je ostvario nevjerovatne i nezaboravne stvari", istakao je Anćeloti.

Benzema (35) je u Real stigao 2009. godine iz Liona za 35 miliona evra. Sa Realom je osvojio 25 trofeja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije