Fudbal

Anćeloti se ne odriče Kasiljasa

Anćeloti se ne odriče Kasiljasa
Anćeloti se ne odriče Kasiljasa

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je potpuno otvorena situacija u izboru prvog golmana ekipe, uz demanti dolaska Kejlora Navasa.

Italijanski stručnjak je sa španskim klubom osvojio Ligu šampiona, u kojoj je branio Iker Kasiljas, dok je gol u Primeri čuvao Dijego Lopez.

"Gol nije problem. Razumijem da je bilo mnogo debata o tome u novinama, ali se ja nisam bavio time. Prvog golmana ću odrediti na početku sezone. Ne znam da li ću praviti rotacije, treba da razmislim o tome", ostao je tajanstven Anćeloti.

O sudbini Ikera Kasiljasa se mnogo govorilo proteklih dana, čak su stigle najave da bi mogao u Arsenal, međutim kako stvari stoje Anćeloti ga se neće tako lako odreći.

"Ove sezone Kasiljas počinje kad i svi i sada konačno mogu da donesem odluku ko je naš prvi golman. Kejlor Navas nije tu, imamo trojicu čuvara mreže na raspolaganju, Kasiljasa, Dijega Lopeza i Hesusa Fernandesa... Vidjećemo, i dalje smo u pripremnom periodu", dodao je Anćeloti.

Mundijal u Brazilu Real je iskoristio da pronađe prava pojačanja u liku Tonija Krosa i Hamesa Rodrigeza.

"Klub je uradio odličan posao, potpisao je dva veoma važna igrača koji će uticati na kvalitet ekipe. Hames Rodrigez i Toni Kros su polivalentni igrači, a desni bek nam ne treba, tu imamo Danija Karvahala i Alvara Arbelou", istakao je Anćeloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije