Fudbal

Argentinski mediji tvrde: Mesi promijenio odluku

Argentinski mediji tvrde: Mesi promijenio odluku
Foto: Tanjug/AP | Argentinski mediji tvrde: Mesi promijenio odluku

Argentinski fudbal Lionel Messi ostaje u Barseloni, tvrdi argentinski TyC Sports koji je od početka detaljno izvještavao o njegovoj želji za odlaskom iz kluba.

Mesi se nakon ispadanja Barselone iz Lige šampiona od Bajerna u četvrtfinalu rezultatom 8:2 odlučio za odlazak iz kluba, a pozivao se na klauzulu u ugovoru kojom je jednostrano mogao tražiti raskid.

Ipak, kako je Barselona odmah odbacila tu mogućonst jer je prvobitni rok istekao, a nakon toga i španska La Liga, Mesi je polako počeo mijenjati svoje mišljenje i na kraju je, kako tvrdi TyC Sports, odlučio ostati u klubu.

Barselona će u novu sezonu ući s Ronaldom Kumanom na klupi, a ovaj nizozemski stručnjak odmah je na početku rekao Mesiju da neće imati privilegije koje je ranije imao te da će Luis Suarez, inače njegov najbolji prijatelj, napustiti Nou Camp, prenosi Klix.ba.

Navijači Barselone svakako će s velikim oduševljenjem dočekati ovu vijest nakon što su prethodnih dana protestvovali ispred Nou Campa.

Od Mesijevog debija za Barselonu u sezoni 2003/2004. Argentinac je odigrao ukupno 731 utakmicu i postigao pomalo nevjerovatna 634 pogotka u svim takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije