Fudbal

Arteta: Ispadanje iz Evrope veliki udarac ali donosi jasnoću u sezonu

Arteta: Ispadanje iz Evrope veliki udarac ali donosi jasnoću u sezonu
Foto: Twitter / Printscreen | Arteta: Ispadanje iz Evrope veliki udarac ali donosi jasnoću u sezonu

Španski strateg na klupi Arsenala, Mikel Arteta, priznao je da je ispadanje Arsenala iz Lige Evropske bio veliki udarac za tim, ali će to donijeti "jasnoću" u njihovu sezonu.

Gabrijel Martineli je promašio odlučujući jedanaesterac dok je ekipa sjevernog Londona sinoć izgubila od Sportinga u dramatičnom obračunu na "Emirejtesima".

Međutim, menadžer Arsenala već se fokusirao na Premijer ligu, zahtijevajući da se njegova ekipa pokaže i dokaže protiv "ranjenog" Kristal Palasa koji će protiv "Tobdžija" nastupiti bez menadžera, u nedjelju.

“To (poraz od Sportinga) je veliki udarac, ali donosi jasnoću u sezonu. Imamo 11 utakmica za odigrati, 11 utakmica Premijer lige i veliko finale protiv Palasa. Fokus mora biti tu i moramo nešto naučiti iz gubitka", rekao je Španac poslije neuspjeha protiv portugalski "Lavova".

Martin Odegard ponovio je mišljenje svog menadžera i potpuno je fokusiran na utakmicu protiv londonskih "Orlova" gdje bi pobjeda mogla dovesti do toga da vodeći u ligi odmaknu osam bodova na vrhu dok Mančester Siti igra u FA kupu protiv Barnlija na "Etihadu" u subotu, prenosi "The Athletic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije