Fudbal

Azar šokirao Real: Udebljao se sedam kilograma

Azar šokirao Real: Udebljao se sedam kilograma
Foto: Real Madrid | Azar šokirao Real: Udebljao se sedam kilograma

Eden Azar doveden je za 120 miliona evra kao veliko pojačanje, ali predsjednik Reala Florentino Perez, koji je na Santiago Bernabeuu 'uno di noi' i kojeg se sve pita, nije baš zadovoljan s njim.

Real Madrid je u novu sezonu ušao ambicioznije nego ikada. Dovedeni su Jović, Mendi, Militao, Azar, vratio se Zinedin Zidan i to sve s ciljem da se vrate na krov Evrope. Ali nije sve tako bajno.

Naime, opušteni Azar se uoči nove sezone udebljao čak sedam kilograma i u ne baš dobrom stanju stigao je na pripreme. Poveći trbuh i višak kilograma se itekako dao primijetiti, a to je ostavilo traga i na njegovoj kondiciji čime baš i nije zadivio stručni štab.

Kada se vratio nazad, Zidan je tražio od Pereza da mu dovede Azara, i to mu je ispunjeno. Ali Perez navodno uopšte nije htio Azara i uopšte mu ne vjeruje, a "bucmasti" Eden je još više uticao na to.

Iako je nova priča u Madridu počela bajno, stanje ipak više nije takvo. Izgubili su od Atletika 7-3 u prijateljskoj utakmici što je navelo sumnju kod njihovih navijača, a onda su im se i dogodile povrede Luke Jovića, Luke Modrića i Ferlana Mendija te se ne zna hoće li biti spremni za početak nove sezone.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije