Fudbal

Azarov promašaj karijere postao viralni hit

Azarov promašaj karijere postao viralni hit
Foto: Twitter | Azarov promašaj karijere postao viralni hit

Francuski trener Zinedin Zidan stao je u odbranu Edena Azara nakon što je napadač Real Madrida promašio veliku šansu protiv Galatasaraja u meču 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Azar je u Turskoj napravio jedan od najvećih, ako ne i najveći promašaj u karijeri, kada je neometan sa svega nekoliko metara uspio da promaši prazan gol.

Video ovog promašaja postao je pravi viralni hit, te se neprestano širi društvenim mrežama.

Zidan je nakon meča rekao da ga ne brine previše taj promašaj.

"Ne brine me previše Azarova forma, kao ni promašaj u ovom meču. Eden igra sve bolje i bolje, siguran sam da će još više napredovati i najvažnije je da ulazi u šanse jer će ih u budućnosti sigurno realizovati", objasnio je Zidan.

Nakon toga, francuski stručnjak imao je samo riječi hvale za belgijskog golmana Tiboa Kurtou koji je protiv Galatasaraja imao nekoliko sjajnih odbrana.

"Tibo nas je spasio u prvom poluvremenu, sretni smo zbog njega, ali i čitavog tima. Bio mu je potreban jedan ovakav meč gdje će imati neke ključne odbrane, donio nam je tri boda i sretni smo zaista. Kada izgubimo uvijek ima mnogo kritika, što ja i razumijem, a večeras smo pokazali karakter i zaslužili smo tri boda", kazao je Zidan, prenosi "Klix.ba".

Real je pobjedom u Turskoj značajno popravio svoju situaciju na tabeli i sada se nalaze na drugom mjestu grupe sa četiri osvojena boda, dok PSŽ na prvom mjestu ima maksimalnih devet bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije