Fudbal

"BBB-i Mamiću dali ultimatum. On odbio i otišao na trening"

"BBB-i Mamiću dali ultimatum. On odbio i otišao na trening"
Foto: Screenshot Twitter | "BBB-i Mamiću dali ultimatum. On je odbio i otišao na trening"

Krešimir Antolić, prvi operativac Dinama, otkrio je da o šta se dešavalo na sastanku trener fudbalera zagrebačkog kluba Zorana Mamića i predstavnika navijačke grupe Bed blu bojsa.

"Navijači su od Mamića tražili da u roku od sat vremena ode iz Dinama, ali on je to odbio i otišao voditi trening prve momčadi”, rekao je Antonić, a prenio Index.hr.

Bed blu bojsi, njiih oko 200, su u srijedu protestovali ispred kluba jer na klupi Dinama ne žele Mamića, koji je nepravomoćno osuđen i optužen da je klub oštetio za 316 miliona kuna. Osim toga, Zoran Mamić je nepravosnažno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zato što je Dinamo oštetio za 116, a Hrvatsku za 12 miliona kuna.

S ogorčenjem su primili vijest da se nakon smjene trenera Igora Jovićevića na mjesto trenera do kraja sezone postavio Mamić, koji se prošlog ljeta vratio u klub kao sportski direktor.

"Na prosvjedu je bilo sve mirno. Ne bih tome pridavao ni malu ni veliku važnost. Zoran Mamić je momčad preuzeo do kraja sezone, nakon čega više neće biti trener on, nego netko kalibra Matjaža Keka. Zoran bi mogao ostati na tom mjestu, ali znamo da je bolje da tako ne bude zbog razloga koji nisu nogometni”, rekao je Antolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije