Fudbal

Bajern na korak do titule

Bajern na korak do titule
Bajern na korak do titule

SINHAJM - Fudbaleri minhenskog Bajerna nalaze se na korak od odbrane titule pošto su danas pobjedili u gostima ekipu Hofenhajma sa 2:0 (1:0) u 29. kolu nemačke Bundeslige.

Vezista Sebastijan Rode doveo je svoj tim u vođstvo u 38. minutu poslije asistencije Roberta Levandovskog, a konačan rezultat autogolom postavio je defanzivac Hofenhajma Andreas Bek.
Ekipa Pepa Gvardiole je trijumfom pet kola prije kraja povećala prednost u odnosu na drugoplasirani Volfsburg na 13 bodova, ali "vukovi" sutra u derbiju kola dočekuju Šalke.

Borusija iz Dortmunda je pobjedom na svom terenu protiv Padeborna sa 3:0 zadržala šanse da naredne sezone učestvuje u Ligi Evrope, uprkos očajnom startu. Pogotke za "milionere" postigli su Henrik Mktarijan, Pjer-Emerik Abumejan i Šinji Kagava.

Srpski fudbaler Neven Subotić nije igrao zbog povrede, dok je Miloš Jojić meč gledao sa klupe.

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena sve su bliže da naredne sezone igraju u Ligi šampiona, pošto su deklasirali Hanover sa 4:0.

Golova nije bilo na utakmici u Berlinu između Herte i Kelna, dok je Majnc zahvaljujući dvostrukom strelcu Okazakiju slavio u Frajburgu sa 3:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije