Fudbal

Barak Bahar: Lijepo je biti dio istorije

Barak Bahar: Lijepo je biti dio istorije
Foto: FK CRVENA ZVEZDA | Bakar Bahar: Lijepo je biti dio istorije

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Crvena zveuda Barak Bahar je iznio svoje utiske nakon trijumfa (3:1) protiv lučanske Mladosti, ali i obaranja svjetskog rekorda, s obzirom na to da je Crvena zvezda 122 utakmice u nizu nepobjediva na Marakani.

„Postali smo svjetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mjesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lijep osjećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rješenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u srijedu“, istakao je Barak Bahar.

Istakao je izraelski stručnjak zadovoljstvo zbog činjenice da je Crvena zvezda uspjela da obori svjetski rekord.

"Uvijek je lijepo biti dio istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspjeli da srušimo svjetski rekord“, kaže Bahar.

Govorio je strateg "crveno bijelih" i o predstojećem duelu Lige šampiona.

„Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester Sitija, možda i najboljeg tima na svijetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, vjerujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom“, zaključio je Barak Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije