Fudbal

Baloteli reporteru razbio fotoaparat

Baloteli reporteru razbio fotoaparat
Foto: Instagram / Ilustracija | Baloteli reporteru razbio fotoaparat

Italijanski reprezentativac Mario Baloteli opet se našao u centru medijske pažnje nakon što je razbio fotoaparat prilikom izlaska iz igre na utakmici između Đenoe i Breše.

Baloteli je igru napustio u 72. minutu dok je rezultat još uvijek bio 1:1, a kako je bio ljut zbog izmjene i izlaska iz igre, odlučio je da frustracije izliječi na fotoaparatu jednog od reportera koji je bio na terenu.

Vlasnik fotoaparata je Masimo Lovati, inače dugodišnji fotoreporter talijanske agencije Ansa, a on je na Instagram profilu detaljno objasnio šta je to Mario Baloteli uradio nakon izlaska iz igre.

"Kad je gospodin Baloteli izašao iz igre i krenuo prema klupi, upotrijebio je moj fotoaparat kao loptu i šutnuo ga prema reklamama. Dječak koji skuplja lopte je vidio šta se dogodilo i odmah me pozvao. Nakon toga, pronašao sam aparat u oštećenom stanju i više nije radio. Zamislite kako je liječiti frustracije na nečijem oruđu za rad. Ovo je vrlo delikatna oprema koja se ne smije udarati. Moram reći da sam bijesan, treba poštovati ljude koji rade i njihove alate za rad", napisao je ovaj Lovati.

Inače, Lovati je u svom obraćanju dodao i činjenicu da je razgovarao s direktorom Breše i da mu je najavio kako će na adresu kluba poslati račun za popravku opreme, prenosi "Klix.ba".

Susret između Đenoe i Breše završen je pobjedom domaće ekipe rezultatom 3:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije