Fudbal

Barak Bahar: Razumijem da situacija sa Srbijom zaokuplja sve medije

Barak Bahar: Razumijem da situacija sa Srbijom zaokuplja sve medije
Foto: Twitter / Printscreen | Barak Bahar: Razumijem da situacija sa Srbijom zaokuplja sve medije

Potpuno neočekivano, pred kraj dvonedeljne prvenstvene pauze i u situaciji kada Crvena zvezda grabi ka odbrani duple krune, u prvi plan je izbila informacija da čelnici "Crveno-bijelih" već traže trenera za sljedeću sezonu i da su započeli pregovore sa trenerom Makabija iz Haife, Barakom Baharom.

Izraelski portal ''One'' je sve potkrepio i ekskluzivnom fotografijom, pa je sve to izazvalo veliko interesovanje i u tamošnjoj, a pogotovo srpskoj fudbalskoj javnosti.

Danas se i sam Bahar prvi put oglasio na tu temu, tokom pres konferencije pred utakmicu sa Hapoel Ber Ševom koja je na programu u subotu.

''Razumijem da situacija sa Srbijom zaokuplja sve medije i to je prirodno, ali ja ću biti realan. Nije tajna da će, kada smo prošli u Ligu šampiona, biti interesovanja. I bilo je ponuda u septembru, januaru, a ima ih i sada.

Imam agenta koji se bavi ovim pitanjem i ja sam maksimalno koncentrisan na sve u vezi Makabija iz Haife i predstojeće utakmice. 

Najvažnije mi je da učinim publiku ponosnom, da uživamo u fudbalu i želimo da publici donesemo još jednu titulu. To je ono što je sada interesantno i ništa drugo", poručio je on.

Dakle, nije negirao kontakte sa Zvezdom, što je još jedan korak u pravcu realizacije saradnje tokom ljeta, po završetku ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije