Fudbal

Barsa se odriče šest igrača?

Barsa se odriče šest igrača?
Foto: Ilustracija | Barsa se odriče šest igrača?

Barselona nema ništa protiv prodaje Ivana Rakitića, Malkoma, Džaspera Silesena, Samjuela Umtitija, Kutinja i Andrea Gomesa, javlja "Catalunya Radio".

Hrvatski veznjak dugo vremena privlači interes Intera i Mančester Junajteda pa bi španski prvak htio da zaradi na njemu više od 50 miliona evra, što bi mu pomoglo u sanaciji transfera Frenkija de Jonga te Matijsa de Ligta iz Ajaksa.

Automatski bi tako otvorili poziciju za novog i mlađeg veznjaka, pišu Španci.

I dok je Ivan u posljednjih pet godina bio jedan od najstandardnijih igrača Blaugrane, za ostatak društva na transfer-listi to se ne može toliko reći.

Francuz Umtiti imao je periode kvalitetne igre i standardan je u reprezentaciji svjetskih prvaka, međutim skroz ga je istisnuo sunarodnjak Lengle.

Kutinjo nije ispunio očekivanja od dolaska iz Liverpula pa bi Barselona umjesto njega voljela dovesti Antoana Grizmanna iz Atletika, a ni Malkom nije puno toga pokazao od dolaska iz Bordoa.

Andre Gomes sezonu je pak proveo na pozajmici u Evertonu, na njega Katalonci ne računaju i traže mu novi klub. Rezervni golman Silesen želi više braniti i postoji realna mogućnost prelaska u Benfiku.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije