Fudbal

Barselona dovodi sjajnog igrača Mančester Sitija

Barselona dovodi sjajnog igrača Mančester Sitija
Foto: Tanjug / AP | Barselona dovodi sjajnog igrača Mančester Sitija
Nezavisne novine

Kako prenosi pouzdani španski novinar, Gerard Romero, Barselona dovodi sjajnog igrača u vidu Bernarda Silve koji je odlučio da napusti Mančester Siti i da karijeru nastavi u "Blaugrani".

Čavi je danas najavio kako će Barselona završiti jedno pojačanje u toku dana, a to im je omogućio Beljerin koji će napustiti klub i potpisati za Sporting.

Iako se spominjalo da je prva meta Katalonaca, Amrabat, nakon vijesti koje su se prije nekoliko minuta pojavile, navijači Barselone su presretni.

Naime, kako se juče iznenada pojavila vijest da Kanselo napušta "Građane" nakon svađe sa Pepom Gvardiolom i potpisuje za Bajern, tako se desilo i ovo.

"Upravo sada, ljud iz Barselone mi govore da će večeras biti prelijepo. Bernardo Silva odlučio je napustiti Mančester Siti i potpisati za Barselonu. Bernardo Silva je donio odluku da ide, baš kao i Žoao Kanselo. Želi da ide u Barselonu", rekao je Gerard Romero.

Još uvijek nije poznat razlog zbog kojeg Bernardo želi da napusti Siti, te da li je riječ o nekoj svađi kao što je bio slučaj sa Kanselom.

Dolazak Bernarda Silve za Barselonu bi bio pravi pogodak jer je upravo on tim veznog fudbalera kakav treba ovom timu kako bi imao još bolje rezultate u nastavku sezone.

Vremena je naravno malo, ali obzirom da je Moreno rekao da će sve biti završeno večeras, vrlo je moguće da je Silva već sada u Barseloni, te da je sve odrađeno u strogoj tajnosti, prenosi "SportSport".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije