Fudbal

Barselona traži novog Mesija

Barselona traži novog Mesija
Foto: Ilustracija | Barselona traži novog Mesija

Zvanični kamp FC Barselona održaće se u Beogradu od 17. do 21. juna, a poziv je osim iz Srbije otvoren za talente bez roditeljskog staranja i iz BiH i Crne Gore.

Prijave za učešće su besplatne. Mladi fudbaleri od šest do 16 godina imaće priliku da sa trenerima iz Barselone i licenciranim trenerima sa Balkana nauče fudbalsku tehniku koju gledamo na utakmicama katalonskih divova.

"Kamp je humanitarnog karaktera, besplatan za vanserijske talente bez roditeljskog staranja ili za talente samohranih roditelja. Zahvaljujući kompaniji BEKO besplatan je i za one iz BiH i Crne Gore. Najbolji igrači po proceni španskih trenera dobiće besplatan put u Barselonu i trenažni proces u školi fudbala La Masija, koja je iznedrila najveća imena španskog kluba Mesija, Ćavija i Inijestu", rekli su organizatori Barseloninog kampa za Srbiju.

Mladi fudbaleri će na kampu učiti tehnike i vještine igre kratkih pasova, poznate kao "tika-taka". Djeca će imati dva treninga dnevno i svaki dan čas španskog jezika, a za slobodno vrijeme pripremljen im je i zabavno-edukativni program.

Više informacija o kampu mogući su na instagram i fesjbuk stranici kampa i na sajtu www.fcbcampsrbija.com, kao i na broj telefona +381 62 853 9728, a prijave za talentovanu decu bez roditelja mogu da se šalju na mejl [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije