Fudbal

Bejl odbio da igra zbog "prevelike rastresenosti"

Bejl odbio da igra zbog "prevelike rastresenosti"
Foto: Instagram | Bejl odbio da igra zbog "prevelike rastresenosti"

Garet Bejl uzvraća udarac. Tako bi mogla da se opiše najnovija epizodu onoga što se događa u Real Madridu. Nakon što ga je Zinedine Zidane prekrižio, držao na klupi i otvoreno govorio da za njega u timu više nema mjesta, spremao se Velšaninov mega transfer u Kinu.

Međutim, uslijedila je nova loša predstava "kraljeva", poraz od Atletiko Madrida 3-7 pa je klub odlučio da stavi zabranu na transfer u Kinu i zadrži napadača na Santijago Bernabeu. Međutim, čini se da je igranje njegovom sudbinom dozlogrdilo Bejlu pa je sada on odlučio da se nasmije u lice klubu. Odlučio je da ne može da putuje s ekipom u Minhen na provjeru prije početka sezone s Totenhemom, a kao razlog je naveo - preveliku rastresenost.

Španski i britanski mediji pišu da je Bejl ogorčen, a prije svega bijesan na Zidana zbog načina na koji je postupao s njim. Ljut je i na predsjednika Florentina Pereza koji je nakon svega odlučio da stopira transfer u Kinu i odbio ponudu Đangsu Suninga koja mu je osiguravala nedjeljnu platu veću od milion evra. Iako su Kinezi Velšaninu ponudili nadrealne uslove, Real nije bio zadovoljan visinom odštete koja bi pripala klubu.

"Bejl je blizu odlaska iz kluba, najbolje bi bilo ako može da ode već sutra. Za njega takođe. Real pregovara s klubom u kojem može da igra. Nemam ništa lično protiv njega, ali dođe vrijeme kada se neke stvari moraju napraviti. Moram donijeti odluke, moramo napraviti promjene", poručio je Zidan na, sada već slavnoj, konferenciji za medije prije nedjelju dana.

Od tada se izdogađalo toliko toga. Real ne izgleda ništa bolje u odnosu na prošlogodišnju lošu sezonu, redaju se povree bitnih igrača (Jović, Modrić), pa se Perez nada da bi Zidan mogao još jednom da razmisli i ipak Bejlu pruži priliku. Sve i da se to dogodi, pitanje je koliko bi od svog igrača dobio zauzvrat.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije