Fudbal

Ben produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Ben produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine
Foto: FK Crvena zvezda Facebook | Ben produžio ugovor sa Zvezdom do 2023. godine

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben produžio je danas ugovor na još tri godine, što znači da će crveno-bijeli dres nositi do juna 2023, saopštio je srpski šampion.

"Prezadovoljan sam nastavkom saradnje jer je to bila obostrana želja. Srećan sam u Crvenoj zvezdi, porodica i ja smo zavoleli klub, grad, Srbiju i osjećamo se ovdje kao kod svoje kuće. Uživam na terenu svakog dana, srećan sam dok nosim ovaj dres i ponosan što sam dio ovakvog kluba. Vjerujem da će Crvena zvezda nastaviti da pobjeđuje, osvaja trofeje i nadam se da ćemo obradovati vjerne navijače dobrom igrom i rezultatima", istakao je Ben.

Sportski direktor Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo uspješno završenim poslom.

"Ben se dokazao kao važan igrač za Crvenu zvezdu. Igrom, odnosom prema poslu i klubu apsolutno je zaslužio sve pohvale i drago mi je da smo se dogovorili oko nastavka saradnje koja će trajati po ugovoru do juna 2023. godine", rekao je Mrkela.

Ben je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2018. godine iz Olimpijakosa i do sada je na 82 takmičarske utakmice postigao 46 golova uz 18 asistencija.

Drugi je najuspješniji inostrani strijelac u istoriji kluba, iza Ričmonda Boaćija i veoma važan igrač, kako kod prethodnog trenera Vladana Milojevića tako i kod sadašnjeg Dejana Stankovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije