Fudbal

Bez fudbala u Dvorovima

Bez fudbala u Dvorovima
Foto: N.N. | Bez fudbala u Dvorovima

Fudbala nije bilo ovog vikenda na stadionu u Dvorovima, jer se domaćin Sloga iz Gornjeg Crnjelova, koja je u 3. kolu Prve lige Republike Srpske trebalo da ugosti brčansko Jedinstvo, nije pojavila.

Delegat meča je naveo da teren nije bio pripremljen za igru, a da predstavnika domaćina nisu zatekli ni po dolasku na stadion niti se iko od njih kasnije pojavio. Brčaci kažu da je bar neko od domaćina mogao da ih sačeka na terenu i kaže da utakmica neće biti odigrana.

"Po dolasku na stadion primijetili smo da teren nije pripremljen za prvenstvenu utakmicu, a nismo zatekli nikog od predstavnika Sloge.

Službena lica i naša ekipa su na stadionu u Dvorovima bili do 17.45 i poslije toga smo svi zajedno otišli. Naša ekipa nije dobila nikakv dopis da je utakmica odgođena i da se neće igrati", saopštio je FK Jedinstvo putem Facebook stranice. 

Ovakakv epilog se mogao i očekivati, jer je Sloga iz Gornjeg Crnjelova već duže vrijeme u velikim problemima. Zbog teške finansijske situacije tim su pokušali da "skrpe" od igrača iz mlađeg pogona pa ni ne čudi što im je gol-razlika nakon dva kola šampionata RS u debelom minusu (-18). Sve više se priča da je Sloga u praktično bezizlaznoj situaciji i da je odustala od takmičenja pa je sada na potezu Fudbalski savez RS, koji je nedavno odustao od namjere da im Sloga dostavi garanciju od 100.000 KM da će igrati ovu sezonu. 

Rezultati 3. kola Prve lige RS: Podrinje - Kozara 1:0, Rudar - Modriča 2:0, Krupa - Slavija 4:0, Tekstilac - Željezničar Sport tim 2:1. Utakmica Sloga - Jedinstvo nije odigrana. Poredak: Tekstilac, Krupa i Rudar 7, Željezničar ST, Modriča, Podrinje 4, Kozara i Slavija 2, Jedinstvo i Sloga bez bodova.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije