Fudbal

Biće spremne za Srbiju: "Vagsice" već kuju planove za Euro

Biće spremne za Srbiju: "Vagsice" već kuju planove za Euro
Foto: N.N. | Biće spremne za Srbiju: “Vagsice“ već kuju planove za Euro

Supruge i djevojke engleskih reprezentativaca već kuju planove za odlazak na Euro u Njemačkoj.

Kako prenosi “The Sun“ vagsice (žene, djevojke sportista-fudbalera) žele da imaju sopstvenu bajku narednog ljeta. Već su počele da gledaju luksuzne vile i hotele kako bi spremno dočekale spektakl u Njemačkoj i prvu utakmicu protiv Srbije.

Partnerice igrača očito su željne provoda nakon što su na Mundijalu u Kataru naišle na stroga pravila. Tada im je zabranjeno da piju alkohol, a morale su da poštuju i kodeske oblačenja

Ali u Njemačkoj sljedećeg juna, oni će uživati veću slobodu i ne gube vrijeme u planiranju turnira. Izvori kažu da su već unajmili posebnog vodića koji će imati za cilj da im planira putovanje. Već su oko bacile na odmaralište “Schlosshotel“ s pet zvjezdica u Kronbergu, gdje sobe koštaju i do 1.750 funti po noći, i hotel “Schloss Auel Boutique“ u Lomaru. Poznato je da partnerice engleskih fudbalera tradicionalno troše najviše novca na putovanjima. 

Zajedničku grupu bi trebale činiti supruge Kirona Tripije (Šarlot), Džordna Pikforda (Megan), Harija Megvajera (Fern), Kajla Vokera (Eni) i djevojka Luka Šouva (Anuska Santos). 

Prvi meč Engleske na Euru na programu je 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Srbije. Zatim će igrati u Frankfurtu protiv Danske, a zatim u Kelnu protiv Slovenije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije