Fudbal

Bilbija: Radujem se meču s Partizanom

Bilbija: Radujem se meču s Partizanom
Bilbija: Radujem se meču s Partizanom

Fudbaleri Sarajeva nakon prvog dijela brušenja forme u Hercegovini od petka udarni dio zagrijavanja za nastavak sezone obavljaju u Turskoj.

Izabranici Roberta Jarnija otputovali su u Antaliju, gdje će odmjeriti snage sa Metalurg Zaporozjem, Pohang Stelersom i beogradskim Partizanom.

"Nakon Čitluka, u Turskoj nas čekaju izuzetno jake pripremne utakmice. Takve provjere će nam najbolje pokazati naše trenutno stanje. Vidjećemo koje segmente igre treba da nadogradimo kako bismo se što bolje spremili za Čelik i početak prvenstva", kazao je Nemanja Bilbija, koji je prvi dio sezone pauzirao zbog administrativnih prepreka.

Nekadašnji kapiten mlade reprezentacije BiH i prvotimac Borca i Vojvodine ističe da će za njega najzanimljivija biti utakmica protiv "crno-bijelih".

"Radujem se ponovnom sastanku sa bivšim igračima iz Vojvodine, koji sada nastupaju za Partizan, te trenerom Nikolićem. Partizan posjeduje odličnu ekipu, možda i najbolju u regiji i bit će zaista zanimljivo vidjeti krajnji ishod naše utakmice jer i mi imamo u našim redovima neupitan kvalitet", smatra Bilbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije