Fudbal

Bivši igrač Barselone optužen da je pretukao fudbalerku PSŽ-a

Bivši igrač Barselone optužen da je pretukao fudbalerku PSŽ-a
Foto: Instagram | Bivši igrač Barselone optužen da je pretukao fudbalerku PSŽ-a

Nekadašnji fudbaler Barselone Erik Abidal optužen je da je početkom novembra organizovao napad na fudbalerku Pari Sen Žermena Keiru Hamraui koja je pretrpjela ozbiljne povrede.

Za napad je prvobitno privedena njena saigračica Aminata Dialo koja se sumnjičila da je platila maskirane muškarce da prebiju Keiru jer joj je uzela mjesto u timu, ali je ubrzo puštena na slobodu i optužbe su odbačene.

Međutim, francuska javnost ostala je u šoku kada se pojavila vijest da je sada Abidal glavni osumnjičeni, i to zbog činjenice da je bio sa Keirom u ljubavnoj vezi koja se završila prošlog ljeta.

Nekadašnjem reprezentativcu Francuske je navodno teško palo kada ga je Hamraui ostavila i sada je optužen da je čak i sam učestvovao u napadu na nju. Podsjetimo, fudbalerka je na ulicama Pariza pretučena metalnom šipkom.

Abidal je, tvrde mediji u Francuskoj, već dobio poziv na saslušanje kako bi iznio svoju stranu priče. Pogotovo što policija navodno ima određene dokaze protiv njega. Inače, on je godinama u braku sa Hajet Kebir koja mu je rodila petoro dece.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije