Fudbal

Bjelica: Dinamo se neće mijenjati ni protiv Mančester Sitija

Bjelica: Dinamo se neće mijenjati ni protiv Mančester Sitija
Foto: Tanjug/AP | Bjelica: Dinamo se neće mijenjati ni protiv Mančester Sitija

Fudbaleri zagrebačkog Dinama fenomenalno su otvorili nadmetanje u Ligi šampiona. Pred punim tribinama Maksimira sinoć sa 4:0 deklasirali Atalantu u susretu prvog kola grupe "C" i tako najavili da su spremni za velike stvari ove sezone.

Naravno, Nenad Bjelica, tvorac snažnog Dinama nakon utakmice je sijao od sreće. Čak je najavio da će isti sistem igre i sa istim ambicijama ući i u duel sa Mančester Sitijem, prvim favoritom grupe.

"Htjeli smo ih iznenaditi, igračima sam rekao da nikome ne pričaju o tome. Tek u ponedjeljak smo s ekipom radili na tome. S obzirom na to da smo odradili jedan trening izgledalo je sjajno. Odigrali smo perfektnu utakmicu protiv sjajne ekipe koju smo ostavili bez pogotka", istakao je trener Dinama za hrvatske medije i dodao:

"Puni smo samopouzdanja i ističemo kako vjerujemo u sebe. Vječiti smo optimisti i ne zadovoljavamo se s malim stvarima. Uvijek hoćemo pobjedu i znamo da je to moguće u svakoj utakmici. Pred nama je još puno napornog rada. Pokazali smo da se možemo nositi s velikim evropskim ekipama, kao što je Atalanta. Sedamdesetak minuta smo stvarno bili perfektni. Šaljemo poruku već 16 mjeseci da imamo igrače koji mogu igrati na najvišem nivou u Evropi. Naša filozofija igre i naša očekivanja neće se mijenjati čak ni kada budemo igrali protiv Mančester Sitija“, dodao je Bjelica.

U duelu sa Atalantom briljirao je Hrvoje Oršić, koji je postigao tri gola, dok je jedan dodao Marin Leovac. U drugom susretu grupe "C" Mančester Siti je u gostima savladao Šakhtijor Donjeck sa ubjedljivih 3:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije