Fudbal

''Blijeda'' Srbija minimalno slavila protiv Kipra

''Blijeda'' Srbija minimalno slavila protiv Kipra
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije | ’’Blijeda’’ Srbija minimalno slavila protiv Kipra

Mučila se reprezentacija Srbije i na Kipru. Piše se samo pobjeda, mršavih 1:0, protiv selekcije, čiji je skor u posljednjim kvalifikacijama za EP obilježilo maksimalnih osam poraza.

Lutao je srpski tim, u drugom poluvremenu na momente i panično čuvao lako stečenu prednost.

Na kraju, uspjeo i da je sačuva, uz gorak ukus trijumfa. A, moglo je da bude i sasvim drugačije. Ne i nezasluženo, jer je ekipa Temura Kecbaje ostavila više nego pozitivan utisak.

Odlučio je rani gol Sergeja Milinković Savića, na asistenciju Lazara Samardžića. Igrao se sedmi minut, Kiprani su pali ''na prepad'' i činilo se brzo potpisali kapitulaciju. Pogotovo, poslije penala i igranja rukom u kaznenom prostoru domaćina. Mitrović nije iskoristio najstrožu kaznu, ostalo je 0:1, rezultat sa kojim se otišlo na odmor, a ispotaviće se i konačan ishod ovog duela.

No, da ipak ne bude sve tako ''crno'' - debi Baždara, rekord Dušana Tadića, pobjeda. Međutim, još jedna partija za brigu. Mnogo posla biće pred selektorom Draganom Stojkovićem u narednim danima, ali u narednom periodu kako bi spremio srpsku reprezetnaciju za neki ozbiljniji rezultat na Euru u Njemačkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije