Fudbal

Boaći otkrio zašto je oprostio Zvezdi 250.000 evra

Boaći otkrio zašto je oprostio Zvezdi 250.000 evra
Foto: N.N. | Boaći otkrio zašto je oprostio Zvezdi 250.000 evra

Doskorašnji napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći (27) igraće do ljeta za danski klub Vejle, sa kojim je potpisao kratkoročnu saradnju, na pet mjeseci.

Boaći je, prema navodima medija u Gani, u srijedu prošao ljekarske preglede u novom klubu koji mu je ponudio i opciju produžetka saradnje na tri godine, ako napadač na ljeto ne bude našao bolje "uhljebljenje".

Navodno, Boaći i dalje čeka poziv od nekog arapskog kluba, bilo je spekulacija o nekom takvom transferu još dok je bio u Zvezdi, a odlazak prema arapskom novcu je i dalje aktuelan kod Ganca.

On je, podsjetimo, oprostio Zvezdi 250.000 evra, a medijima u svojoj zemlji je pojasnio zbog čega se odrekao tolikog novca.

"Da, tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi", rekao je Boaći, i zbog ovih riječi će, sasvim sigurno, još više porasti u pčima zvezdaša.

Popularni Boćko je 2017. godine iz itaijanskog drugoligaša Latine stigao među crveno-bijele, kojima je donio lijep novac od transfera u kineski Đijangsu. Kao što je poznato, poslije samo šest mejseci se iz Kine vratio u Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije