Fudbal

Bobić "ljut" na Jovića: Obećao mi je het-trik protiv Intera

Bobić "ljut" na Jovića: Obećao mi je het-trik protiv Intera
Foto: Tanjug/AP | Bobić "ljut" na Jovića: Obećao mi je het-trik protiv Intera

Srpski golgeter Luka Jović, strijelac u pobjedi Ajntrahta nad Interom (1:0), obećao je prije meča u Milanu da će srušiti italijanskog velikana, otkrio je sportski direktor Fredi Bobić.

Međutim, Bobić je kroz šalu istakao da je ljut na srpskog reprezentativca jer nije u potpunosti ispunio obećanje dato da će ostvariti het-trik.

"Malo sam ljut. Obećao mi je tri gola prije meča, trebalo je da dobijemo 3:0, 4:0 ili 5:0. Od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali utakmicu" , rekao je Bobić, a prenosi Kiker.

Hvalospeve na račun Jovića dao je i golman Ajntrahta Kevin Trap.

"Jović je bio odličan, iako je mogao da bude strijelac još jednom ili dva puta. Možemo da budemo ponosni, ali ne smijemo da padnemo u euforiju", zaključio je on.

Koliko je dobar bio Luka Jović na kultnoj "Ðuzepe Meaci" govori i podatak da mu je najtiražniji njemački list Bild dao ocjenu 1, što je najviša moguća kod njih.

"Pobjednik meča. Bio je konstantna nevolja za Inter i borio se do iscrpljenosti", stoji u obrazloženju.

U Milanu su Jovića gledali skauti Barselone, koja je najviše zainteresovana u konkurenciji Real Madrida, Mančester Sitija, Čelsija i minhenskog Bajerna za transfer od oko 60 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije