Fudbal

Bolest jede Đanluku Vialija

Bolest jede Đanluku Vialija
Foto: Facebook/Gianluca Vialli | Bolest jede Đanluku Vialija

Kako je Đanluka Viali? U kakvom je stanju sada legendarni napadač koji trenutno vodi izuzetno iscprljujuću i tešku bitku protiv bolesti. To je pitanje koje mori mnoge navijače širom svijeta, pogotovo nakon što su vidjeli posljednju fotografiju ovog "penzionera".

Viali je gotovo neprepoznatljiv, ali kao što je to već mnogo puta pokazao on ima "oči tigra":

"Morate da budete strpljivi, teže je nego što se nadate da će biti, ali rezultati su pozitivni i nema smisla da ne nastavi da vodim normalan život", iskren je Italijan.

Lice izgleda potpuno izmučeno i pokazuje jasne znake borbe sa rakom. Nekadašnji stameni centarfor je očigledno mnogo smršao, a nastavio je sa terapijom od marta, time još jednom dokazujući da je pravi borac. Ipak, jedna njegova fotografija je pošteno zabrinula navijače, slika sa okupljanja generacije fudbalera rođenih 1964. godine, prenosi "Blic".

"Kada vidimo ovakve slike, pa, to boli, ali svi znamo da si lav", napisao je jedan od korisnika.

"Rak te promijenio, kako tvoj izgled, tako i karakter, promijenio je tvoje navike i tvoj život zauvijek, čak i da se izliječiš. Veliki zagrljaj za Viali, bori si i pobijedi i ovu bitku!"

To su samo neke od poruka koje navijači širom svijeta ostavljaju ovom asu, jer su potpuno zatečeni transformacijom, ali i kako bi ga ohrabrili da istraje u borbi.

On treba da postane sljedeći tim menadžer reprezentacije Italije, u narednih nekoliko dana bi trebalo stvar staviti na papir i da se stvar završi. Nekadašnji napadač Kremonezea, Sampdorije, Juventusa i Čelsija je govorio o bolesti:

"Idem na terapije od marta. Moram da budem fizički i mentalno spreman da bi se suočio sa ovim izazovom. Nadam se da ću biti na sljedećem reprezentativnom okupljanju novembra, ne samo kao gost, već sa pravom ulogo. Osjećam da sam u dobrim rukama. Dobro sam sada, ali nastavljam sa terapijom. Morate da budete strpljivi, teže je nego što se nadate. Rad je dio svega ovoga, sve ide u najboljem mogućem redu", rekao je Viali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije