Fudbal

Borac doveo tri pojačanja: Stigao sin Zvjezdana Misimovića

Borac doveo tri pojačanja: Stigao sin Zvjezdana Misimovića
Foto: Ustupljena fotografija | Borac doveo tri pojačanja: Stigao sin Zvjezdana Misimovića

Banjalučki Borac predstavio je tri nova igrača, Luku Misimovića (19), Nikolu Milićevića (22) i Mateja Staševića (20).

Jedno od pojačanja je sin nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine Zvjezdana Misimovića.

Ovaj triling mladih igrača dobiće priliku da se nametne stručnom štabu i da se izbore za svoje mjesto u našoj ekipi.

Mateja Stašević potpisao je ugovor na dvije godine, a fudbalsko obrazovanje stekao je u omladinskoj školi FK Partizan.

U "crno bijelim" redovima prošao je sve selekcije, dok je seniorsko iskustvo sticao u ekipa Vršca i Zvezdare iz koje je stigao u Platonovu ulicu.

"Drago mi je što sam stigao u Banjaluku i nisam imao puno dilema kada je stigao poziv iz FK Borac. Na meni je da treniram i da se izborim za svoje mjesto u ekipi. Saigrači su me dobro prihvatili i imam samo riječi hvale za sve. Slijedi nam odlazak u Sloveniju na glavni dio priprema, a znam da samo napornim radom mogu da steknem povjerenje stručnog štaba",rekao je Stašević koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

Na gol liniju stigao je Nikola Milićević koji ne krije zadovoljstvo što je potpisao jednogodišnji ugovor. Svjestan je, kaže, da mu predstoji naporan rad, ali će dati sve od sebe da bude od koristi našoj ekipi.

"Moram da se zahvalim rukovodstvu i stručnom štabu FK Borac na ukazanom povjerenju. Stigao sam u šampionske redove i za mene je ovo korak naprijed u karijeri. Daću sve od sebe da predanim radom napredujem još više i da doprinesem ostvarenju svih ciljeva u narednoj sezoni",  kaže Milićević koji je stigao iz redova FK Stupčanica

Paraf na jednogodišnji ugovor stavio je i Luka Misimović koji je u martu napunio devetnaest godina, a omladinski staž proveo je u Ingolštadu i Minhenu 1860.

"FK Borac je odlična sredina za razvoj mladih igrača tako da sam rado prihvatio poziv da dođem u Banjaluku i da ovdje nastavim sa svojim daljim napretkom. Svi u klubu su me odlično prihvatili od prvog dana i uvjeren sam da ću svakim novim treningom biti još bolji", rekao je Misimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije