Fudbal

Borac počeo pripreme: "Odbrana titule je naša obaveza"

Borac počeo pripreme: "Odbrana titule je naša obaveza"
Foto: N.N. | Borac počeo pripreme: "Odbrana titule je naša obaveza"

Prozvikom i prvim treningom danas su počele pripreme FK Borac za novu sezonu. Stojan Malbašič, predsjednik kluba, najavio je borbu za odbranu titule u M:tel Premijer ligi BiH.

"Iza nas je jako uspješna sezona i u novu ulazimo sa istim ambicijama. Tim koji osvoji titulu ima obavezu naredne da učini sve da je odbrani", rekao je Malbašić.

Prvi dio priprema Banjalučani će obaviti u Banjaluci, a za 18. jun je planiran odlazak na pripreme u Sloveniju gdje će biti do 30. juna. Već su zakazana i dva prijateljska meča i to protiv Nefčija (22. jun) i Olimpije (29. jun). Borac će ove sezone igrati i kvalifikacije za Ligu šampiona, a ime rivala u 1. kolu kvalifikacije će znati nakon žrijeba 15. juna. Prvi meč je na početku već 6. ili 7. jula, a 17. jula počinje nova sezona u M:tel Premijer ligi BiH.

Na prozivci su se pojavili: Bojan Pavlović, Luka Damjanović, Aleksandar Subić, Aleksandar Vojnović, Bojan Marković, Dejan Uzelac, Filip Račić, Dino Ćorić, Đorđe Ćosić, Jovo Lukić, Dejan Bosančić, Milan Šikanjić, Goran Zakarić, Dejan Javorac, Savo Šušić, Luka Bobić, Boro Erić, Branko Božić, David Vuković, Slovodan Vuk Vujmilović.

Ostali fudbaleri stižu naknadno jer su opravdano odsutni. Zbog letova i reprezentativnih obaveza su dobili nekoliko dana odmara više pa će trener Marko Maksimović od ponedjeljka imati kompletnu ekipu na okupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije