Fudbal

Borac protiv Sloge postavlja novi klupski rekord

Borac protiv Sloge postavlja novi klupski rekord
Foto: FK BORAC | Borac protiv Sloge postavlja novi klupski rekord

Tri su ispita ostala fudbalerima Borca do kraja jesenjeg dijela sezone u M:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovina, a prvi naredni je u subotu sa Slogom iz Doboja.

„Crveno plavi“ odlaze put Modriče na megdan Slogi iz Doboja sa ciljem da nastave seriju dobrih rezultata. U sred sedmice izboril su plasman u osminu finala Kupa BiH, a nova pobjeda dodatno je podigla nivo samopouzdanja među pulenima Vinka Marinovića.

„Naredni rival nam je ekipa dobojske Sloge koja je veoma nezgodan protivnik. Igraju odlično ove sezone. Dobro poznajemo sve igrače, ali i trenera Vladu Jagodića sa kojim sam i sam uspješno sarađivao u našem klubu. Sloga je napravila iskorak u ovoj sezoni i vjerujem da su im porasle amcibije. Ipak, naš cilj je jasan i želimo da osvojimo nova tri boda i da ostvarimo sve pobjede do kraja jesenjeg dijela sezone“, kaže kapiten Borca, Srđan Grahovac.

S novom utakmicom fudbaleri Borca imaju priliku da postavi i novi klupski rekord. Do sada su vezali četrnaest premijerligaških utakmica bez poraza, a ukoliko svoj cilj ispune tokom devedeset minuta okršaja sa Slogom ispisaće novu stranicu klupske istorije. Ipak, svjesni su, svi redom, da će teren, kao i uvijek, biti jedino mjerilo kvaliteta.

„Bilo bi lijepo kada bi postavili novi rekord, ali mi imamo neke više ciljeve i u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobijedimo. Pokazali smo u dosadašnjem dijelu sezone, da mi ne mijenjamo pristup utakmici i nevažno nam je da li igramo kod kuće ili u gostima. Jedini cilj nam je pobjeda i samo se time vodimo“ poručuje Grahovac.

Utakmica sa dobojskom Slogom na programu je u subotu sa početkom u 16 časova na stadionu „Dr Milan Jelić“ u Modriči.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije