Fudbal

Borac sa Lešinarima bolji od Zvijezde

Borac sa Lešinarima bolji od Zvijezde
Foto: N.N. | Borac sa Lešinarima bolji od Zvijezde

Fudbaleri Borca zabilježili su prvu pobjedu u sezoni 2019/2020. Premijer lige BiH pošto su večeras u Banjaluci sa 1:0 u 2.kolu bh. šampionata nadigrali Zvijezdu 09 iz Etno sela Stanišići.

"Crveno-plavi" su od prvog sudijskog zvižduka krenuli ka golu gostiju a radost navijačima na Gradskom stadionu donio je u 24.minutu kapiten

Stojan Vranješ koji je odlično loptu koju je iz kornera pred gol Zvijezde poslao Ivan Crnov glavom pospremio u mrežu. 

 

Ovaj gol probudio je goste koji su u narednih dvadesetak minuta u nekoliko navrata zaprijetili ekipi Branislava Krunića ali rezultat se nije mijenjao. 

I drugih 45 minuta bolje su otvorili domaci i opet je Vranješ bio najbliži da postigne gol ali ovaj put mu je nedostajali malo vise preciznosti. U 60. minutu Ognjen Đelmić je imao šansu da u brzom kontranapadu savlada jednog od najboljih aktera ovog meča golmana Borca Mladena Lučića ali nije uspio. 

Posljednih pola sata Gradskom stadionu na koji su se nakon prekida bojkota vratili najvatreniji simpatizeri "crveno-plavih" popularni Lešinari protekao je bez većih uzbuđenja. 

Borac nakon dva kola  ima četiri boda i u narednom kolu gostuje kod Tuzla sitija. Sa druge strane ovo je Zvijezdi drugi poraz i kako se čini čeka je teška bitka za opstnak u bh. eliti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije