Fudbal

Borac saznao potencijalne rivale, Zvezda može u Sarajevo

Borac saznao potencijalne rivale, Zvezda može u Sarajevo
Foto: fkborac.net | Borac saznao potencijalne rivale, Zvezda može u Sarajevo

Fudbaleri banjalučkog Borca saznali su potencijalne rivale u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Oni će za rivala na sutrašnjem žrijebu moći da dobiju kiparski Apoel, Sutjesku iz Nikšića, Beitar Jerusalim i pobjednika duela Iskra Santa koloma.

B92 prenosi da će Partizan u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Botošanija iz Rumunije ili protiv RFS-a ili Valmiere iz Letonije.

Prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope igra se 27. avgusta.

I Fudbalski klub Crvena zvezda saznao je imena potencijalnih rivala za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Aktuelni šampion Srbije u prvom kolu igra u Beogradu jedan meč protiv Evrope sa Gibraltara, a sutra (12 časova) će saznati ime potencijalnog rivala u drugom kolu, naravno u slučaju prolaska u drugu rundu.

Mogući rivali u drugom kolu su danski Midtjland (Danska), Šerif Tiraspolj (Moldavija)/Fola Eš (Luksemburg), Konas Ki (Vels)/Sarajevo (BiH) i Dinamo Tbilisi (Gruzija)/Tirana (Albanija), prenosi B92.

U drugom kolu se igra jedan meč, a domaćinstvo će biti određeno žrijebom. Takođe, moguće je da Zvezda u drugom kolu igra utakmicu na neutralnom terenu.

Ako Ludogorec, Astana, Jang Bojs, Seltik ili Dinamo Zagreb ne ispadnu u drugom kolu, Zvezda neće biti povlaštena u trećem kolu kvalifikacija, kao što je to slučaj u prva dva.

Utakmice su na programu 25. ili 26. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije