Fudbal

Borac u Konjicu nastavlja seriju dobrih rezultata

Borac u Konjicu nastavlja seriju dobrih rezultata
Foto: FK BORAC | Borac u Konjicu nastavlja seriju dobrih rezultata

U Konjicu nastaviti seriju dobrih rezultata, poručili su iz Fudbalskog kluba Borac uoči subotnje utakmice 15. kola M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Lidere na tabeli bh. elite sutra od 13 sati očekuje gostovanje kod ekipe Igmana u Konjicu.

„Mi ćemo, kao i u svakoj utakmici u dosadašnjem dijelu sezone, ići na pobjedu. Svjesni smo da nas čeka težak i neugodan protivnik koji igra odlično na svom terenu, ali mi želimo da osvojimo nova tri boda. Dobro nam je došla i prvenstvena pauza da se malo odmorimo od serije napornih utakmica koja je iza nas, ali i da dodatno podignemo nivo forme za sam finiš jesenjeg dijela sezona.“, kaže Alen Jurilj, fudbaler Borca.

U sam finiš jesenjeg dijela sezona ekipa Borca ulazi sa „pol pozicije“.

„Imamo četiri boda prednosti u odnosu na Zrinjski i želimo da sačuvamo tu prednost. Nadam se da tu prednost možemo i povećati ukoliko ostvarimo sve pobjede do zimske pauze“, kaže Jurilj.

Van stroja je Milan Mijatović dok su ostali igrači spremni za finiš jesenjeg dijela sezone. David Čavić kaže da u ekipi sve puca od dobre atmosfere i želje da se nastavi serija dobrih rezultata.

„Želimo da se u Banjaluku vratimo sa tri boda. Ipak, ne smijemo nimalo da podcijenimo ekipu Igmana. Pokazali su kvalitet pogotovo u tim svojim izdanjima na domaćem terenu. Stigao im je i trener koji je veoma temperamentan i koji traži da zalaganje bude na 300 odsto. Sa druge strane, svjesni smo i svojih kvaliteta i znamo šta nam je cilj u Konjicu“, rekao je Čavić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije