Fudbal

Borčeva 2021: Uspješna ali moglo je i bolje

Borčeva 2021: Uspješna ali moglo je i bolje
Foto: FK Borac | Borčeva 2021: Uspješna ali moglo je i bolje

Iza nas uspješna godina, a cilj je da i u narednom periodu konstantno igramo u Evropi i da se borimo za trofeje na domaćoj sceni, rekao je Stojan Malbašić, predsjednik Fudbalskog kluba Borac nakon što je večeras na Gradskom stadionu u Banjaluci održana izvještajna sjednica Skupštine bh. premijerligaša na kojoj su analizirani rad i rezultati u proteklom periodu.

Malbašić je istakao da je cilj da ekipa i u narednom periodu bilježi dobre rezultate.

"Sjednica je kasnila je zbog korona virusa. Analizom smo došli do zaključka da je 2021. bila uspješna", istakao je on.

I potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković zadovoljan je zbog urađenog ove sezone ali je naveo da je ipak moglo i moralo za nijansu bolje.

"Ponosni smo na to što smo vratili titulu u Banjaluku, a igrali smo i finale Kupa BiH, nažalost nismo osvojili duplu krunu. Želja nam je bila da odbranimo titulu, sada na polusezoni imamo 18 bodova manje od Zrinjskog, nećemo reći da odustajemo od borbe za titulu, ali realnost je takva da Mostarci imaju zaista velikuz prednost", poručio je Zeljković i potvrdio ranije informacije da su u razgovorima sa donedavnim trenerom Željezničara Tomislavom Ivkovićem koji bi u Borcu trebao biti sportski direktor:

"Pregovori su u toku ali još ništa nije konkretizovano".

Iz Borca su naveli da napadač Goran Zakarić još nije dobio zadovoljavajujuću ponudu iz inostranstva pa bi ako se ništa ne promijeni mogao da produži saradnju sa Borcem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije