Fudbal

Borčeva mašina melje, rekordna osma pobjeda zaredom

Borčeva mašina melje, rekordna osma pobjeda zaredom
Foto: FK Borac | Borčeva mašina melje, rekordna osma pobjeda zaredom

Fudbaleri banjalučkog Borca nastavili su sa fantastičnom serijom pobjeda u M.tel Premijer ligi a do osmog trijumfa zaredom došli su danas pošto su u gostima savladali GOŠK sa 3:0

Seriju golova na meču 10. kola bh. šamponata u Gabeli otvorio je Srđan Grahovac u 12. minutu a prednost "crveno-plavih" je udvostručena sedam minuta kasnije golom Alena Jurilja.

U 52. minutu Jovo Lukić je zatresao mrežu na stadionu "Perica-Pero Pavlović" čime su, ako je ih je uopšte i bilo, riješene dileme o pobjedniku.

Izabranici Vinka Marinovića su se tako učvrstili na vodećoj pozicijia na tabeli a od devet odigranih mečeva osam su riješili u svoju korist uz jedan poraz i jedan odgođeni susret.

Meč u Gabeli bio je jubilarni 150. za Srđana Grahovca koji se ovog ljeta vratio u matični klub u kojem je ponikao a čiji seniorsli dres je nosio od 2009. do 2014.

Banjalučani su tako niz pobjeda povećali za još jednu pobjedu (klupski rekord) pa sada mogu sa mirom na pauzu koja zbog reprezentativnih obaveza traje do 21. oktobra.

Banjalučane u nastavku šampionata očekuju velika iskušenja pošto dočekuju aktuelnog šampiona Zrinjski a potom i Široki Brijeg. Poslije toga slijedi im gostovanje kod Sarajeva a potom su domaćini Željezničaru.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije