Fudbal

Borjan: Titulu smo osvojili na terenu

Borjan: Titulu smo osvojili na terenu
Foto: FK Crvena zvezda | Borjan: Titulu smo osvojili na terenu

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je treća uzastopna titula osvojena zasluženo, na terenu, kao i da jedva čeka proslavu.

"Umoran sam više da pričam o zasluženoj tituli. Ovu titulu sam ja uzeo, moji saigrači, moj trener, moj klub i moji navijači. Sanjao sam kao klinac da osvajam titulu sa Zvezdom i sada ako me pitate kako se osećam, osećam se savršeno. Mi smo šampioni Srbije, a kako stoje stvari i bićemo igrali mi dobar fudbal ili ne jer mi smo Zvezda, šampioni, mi smo najbolji", rekao je Borjan i dodao:

"Tri godine zaredom osvajamo titulu, tone znoja smo prolili, gulili kolena na najgorim i najboljim terenima, bilo smo uvek tu, ginuli za Zvezdin grb i neću da pričam o nečemu drugom."

On je istakao da Zvezda u subotu slavi titulu i da svi u klubu znaju koliko vrijede, te da su to pokazali na terenu.

"Ponosni smo na naše uspehe, na naše navijače, naš klub, sve smo to pokazali u ove tri godine i sada ponovo treba da pričam o nečemu drugom. Zvezda je najveći klub na Balkanu, u Srbiji, u Beogradu ako hoćete, pokazujemo to iz godine u godinu, pokazujemo to i u Evropi", rekao je golman Zvezde i dodao:

"Hoću da slavimo, da uživam u snovima koje sam sanjao kao klinac, apsolutno pričam samo o kraju prvenstva kada je sve osvojeno i sve završeno, kada nas čeka samo radost. Zvezda je šampion, a svi znamo kako se refren naše pesme ‘Pune tribine ludih navijača’ završava. E to vam je poruka svima”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije