Fudbal

Bufon: Neću Lester; Alveš i Dibala: Protiv Barselone u finalu

Bufon: Neću Lester; Alveš i Dibala: Protiv Barselone u finalu
Bufon: Neću Lester; Alveš i Dibala: Protiv Barselone u finalu

Golman i kapiten fudbalera Juventusa Ðanluiđi Bufon poželio je da izbjegne Lester, a njegovi saigrači Dani Alveš i Paulo Dibala ekipu Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona.

Juventus je rutinski odradio posao u Torinu protiv Porta 1:0, poslije 2:0 na Dragau, i našao se među osam najboljih na Starom kontinentu.

"Jedini tim koji želim da zaobiđem je Lester. Dobili su entuzijazam, znaju kako da povrijede velike timove. Protiv njih bismo mogli sve da izgubimo", rekao je Bufon italijanskim medijima poslije utakmice.

Južnoamerikanci Alveš, koji je baš iz Barselone stigao u Juventus, i Dibala ne bi voljeli Katalonce prije finala, posebno zbog velikog preokreta protiv Pari Sen Žermena (0:4, 6:1).

"Ne bih želio Barselonu, imao bih čudan osjećaj. Ako baš moram da igram protiv njih, neka to bude finale", nada se Alves, a isto razmišlja i Argentinac Dibala.

"Gledajući šta se desilo prije dvije godine (finale Lige šampiona i pobjeda Barselone 3:1 prim. aut), iako nisam bio u klubu, volio bih Barselonu tek u finalu", jasan je bio Dibala.

Pored Juventusa plasman u četvrtfinale elitnog takmičenja obezbijedili su Real Madrid, Barselona, Lester, Borusija iz Dortmunda, minhenski Bajern, dok se čekaju revanši Monako - Mančester Siti (3:5) i Atletiko Madrid - Bajer Leverkuzen (4:2).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije